Bram van der Vlugt is onze nieuwe Performer. Hij verrijkt vanaf juni 2019 Performer Agency.

Bram van der Vlugt draait al een tijdje mee. Vanuit kleine toneelgezelschappen als Toneelgroep Studio en De Nieuwe Komedie groeit hij door naar het nationale theatercircuit waarin hij sinds 1974 als freelancer aan het werk is. Zijn televisie doorbraak is in de jaren zestig als Dokter Finlay. Hoogtepunten zijn de rollen van dokter Brouwer in ‘Medisch Centrum West’ en advocaat Marius de Boer in ‘Keyzer & De Boer’.

Zowel in het theater als op TV, heeft Bram al meer dan 60 verschillende rollen vertolkt.

Sinds 1959 staat Bram al op de planken. In 2018-2019 stond hij nog met zijn jubileumvoorstelling ‘Vogel’ in het theater.

”Ik hou van de combinatie van muziek en gesproken woord.”

Hij vertelde het verhaal bij de opera ‘Le Nozze Di Figaro’, presenteert graag concerten en heeft jonge musici begeleid bij bijzondere uitvoeringen van ‘L’Histoire du Soldat’ en ‘Peter en de Wolf’.

Bij het grote publiek is hij vooral bekend als Sinterklaas. Van 1986 tot 2010 is hij ‘Vaste Raadgever van Sinterklaas op TV’.
In Oktober 2019 zal hij te zien te zijn in de nieuwe bioscoopfilm ‘De Brief voor Sinterklaas’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

< data-placeholder-image="https://performermagazine.nl/wp-content/plugins/complianz-gdpr/core/assets/images/placeholder-google-recaptcha.jpg"input type="hidden" name="g-recaptcha-response" class="cmplz-placeholder-element g-recaptcha" data-sitekey="6Ld4wawUAAAAAPBrYZmNcC0cXwQVq93RtENbXFCB" data-action="comment">