Charly Luske en zijn steengoede live-band zijn nog een seizoen terug met het programma waarin zij de grootste hits en het verhaal van George Michael brengen. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper en eerder materiaal van Wham!

Charly over The Story of George Michael:
” Ik was vanaf kleins af aan fan van hem. Ik weet niet precies hoe oud is was, maar ik was heel jong. Toen hoorde ik ‘Careless Whisper’ voor de eerst keer op TV. Ik zag het beeld er toen nog niet bij en ben opgestaan om te gaan kijken omdat ik niet kon horen of het nou een man of een vrouw was. Het was zo hoog gezongen!”

”George Michael is uniek en echt bijzonder voor mij”

Charly schiet in de lach: ”Toen zag ik hem op beeld en toen wist ik het nog steeds niet, omdat George zo knap was en een dikke laag make-up droeg.
De muziek, zijn stem en het feit dat hij zoveel hits geschreven heeft maakt George Michael erg bijzonder voor mij.”

Vanaf augustus 2019 zal Charly door het hele land te zien zijn. Voor de exacte speeldata klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here