Van 24 juli t/m 4 augustus 2019 staat Marjolein in de musical Fun Home.

‘Fun Home’ de musical werd genomineerd voor twaalf Tony Awards (2015) en werd winnaar in vijf categorieën, waaronder Beste Musical. In de voorstellingen zien we Alison op drie verschillende leeftijden en neemt ze ons mee naar haar herinneringen over haar unieke disfunctionele familie.

Marjolein zal de rol van de moeder van Alison vertolken. De rest van de cast bestaat uit Renee van Wegberg, Ad Knippels, Mitch Wolterink, Dominique de Bont en Iris Bakker. De regie is in handen van Koen van Dijk.

”Bij het inleven in mijn rol vroeg ik me af waarom deze vrouw bij haar man bleef. Het antwoord lag in de tijdgeest. Ze hield zich vast aan de gedachte dat homoseksualiteit met therapie  zogenaamd te genezen was. gelukkig zijn de inzichten over homoseksualiteit in de loop der jaren veranderd. toch zijn er nog te veel vooroordelen en onnodige, bekrompen inzichten. daarom is het goed dat dit verhaal wordt verteld. eerst spelen we de musical twee weken in amsterdam en mogelijk gaan we volgend jaar op tournee door het land.”

Quote uit Noord-Hollands dagblad, tekst Jan Vriend.

De première is op 25 juli!
Voor tickets klik hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

< data-placeholder-image="https://performermagazine.nl/wp-content/plugins/complianz-gdpr/core/assets/images/placeholder-google-recaptcha.jpg"input type="hidden" name="g-recaptcha-response" class="cmplz-placeholder-element g-recaptcha" data-sitekey="6Ld4wawUAAAAAPBrYZmNcC0cXwQVq93RtENbXFCB" data-action="comment">