Vanaf 5 Februari draait de nieuwe film ‘Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn’ in de bioscoop.
Onze Kim Pieters speelt de rol van de moeder van Kruimeltje

Kruimeltje is back!
”Het is natuurlijk super dat Kruimeltje na 20 jaar weer terug is.
De eerste film vond ik erg leuk, ook al was ik niet de doelgroep. Ik was toen twintig jaar.
Het vervolg op de eerste Kruimeltje is een ontzettend leuke film geworden. Je hoeft de eerste film niet gezien te hebben om van deze te kunnen genieten.’’

 ”ik ben heel erg fan van de klassieke tijd waar het zich in afspeelt. De klassieke kleren, make-up haar etc. Dat vind ik heel tof.”

Wat vond je er bijzonder aan?
”Ik speel de moeder van Kruimeltje: Lieze. Die rol vind ik heel mooi. In de eerste film heeft zij haar zoon moeten afstaan en door een hele emotionele rollercoaster moeten gaan om uiteindelijk haar zoon weer terug te vinden. In deze film zie je dat ze nog worstelt met de angst om Kruimeltje kwijt te raken. Ze voelt zoveel liefde voor Kruimeltje en ze wilt hem graag beschermen. Terwijl ze zo haar best doet om Kruimeltje te beschermen, raakt ze hem toch kwijt. Lieze is heel onzeker in haar moederrol en dat vind ik mooi om te spelen. Ik ben zelf ook moeder en ik begrijp dat gevoel.”

”Dit is echt een leuke familiefilm. Spannend, grappig en echt iets om in de voorjaarsvakantie met de hele familie naartoe te gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here