Jip zit niet stil. Na zijn voorstelling op Oerol komen er een hoop leuke dingen aan.

Waar ben je nu mee bezig?
“Mijn zomer staat in het teken van muziek. Ik ben op dit moment bezig het geluidsontwerp te maken voor een Boslab voorstelling, in het Amsterdamse Bos deze zomer.”

Klinkt goed. Kan je daar iets meer over vertellen?
”De voorstelling heet ‘ANTIWORLD’ en speelt zich af rond een carcrash die heeft plaatsgevonden, waarbij de personages door middel van herinneringen proberen te reconstrueren wat er is gebeurd. In de muziek die ik componeer ben ik daarom aan het experimenteren met echo’s en achteruit afgespeelde gitaren/synths en orkesten.”

Foto door Ruud Pos

Verder nog nieuws?
”Ja! ik net te horen gekregen dat ik aan boord ben van een heel bijzonder filmproject waar ik in augustus voor ga draaien. Daar mag nog niet teveel over naar buiten, maar het heeft ook met muziek te maken en ik heb er onwijs veel zin in!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here