Florence is druk met afstuderen aan de Toneelacademie in Maastricht. Ze woont vanaf het komende jaar in Amsterdam terwijl ze haar stage loopt en afstudeervoorstelling maakt.

Waar ben je op dit moment mee bezig?
”Op dit moment ben ik aan het verhuizen van het verre zuiden naar het noorden voor mijn stage ‘Enkele Reis’. Daarvoor zal ik in oktober beginnen met repeteren. Het is mijn eerste grote zaal productie van Hummelinck Stuurman. Daar heb ik heel erg veel zin in!”

Kan je al iets meer vertellen over aankomende projecten?
”Ja deze zomer draai ik voor een nieuwe speelfilm die in oktober in de bioscoop komt. Verder mag ik daar niks over zeggen. Wel komt in het najaar Ares uit. Ik vind dat iedereen die moet gaan zien want het ziet er zó tof uit! Ik ben daar stiekem best wel trots op”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here