Samen met Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staat Florence Vos Weeda in het stuk Enkele Reis.

De thriller komedie ‘Enkele Reis’ is in première gegaan en hoe gaat het nu?

”Ik vind het ontzettend leuk. Het is een heel komisch stuk. Het leert mij de fijne kneepjes van het komisch acteren. Dat vind ik heel interessant want daar kreeg ik op de toneelacademie geen les in.
Mijn tegenspelers zijn fantastisch. Bram, Trudy en Wieteke zijn alle drie heel grappig en erg lief voor mij. 
We hebben mooie recensies gehad waar ik erg blij mee ben. We hebben allemaal keihard gewerkt en dat wordt gezien.
Wat ik vooral zo leuk vind is dat het een thriller komedie is. Het is spannend met verschillende plotten en komisch tegelijk. Het publiek heeft een leuke avond en dat geeft mij heel veel voldoening. Het is telkens een feestje om het stuk te mogen spelen.”

”Aankomend weekend staan we in de nieuwe La Mar. Daar heb ik ontzettend veel zin in. Het voelt een beetje als een thuis wedstrijd. Ik woon in Amsterdam en kan er dus met de fiets binnen 5 minuten zijn.”

Na de winterstop staat Enkele Reis nog 3 maanden in het theater. Mis het niet en koop jouw kaarten hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here