Bertrie zit al sinds 8 januari 2019 in GTST. Met veel plezier vertolkt zij de rol van Shanti Vening. 

”ik zou graag anderen willen inspireren in hun dromen te blijven geloven en een positieve bijdrage aan de wereld leveren”

”Het is heerlijk om af en toe de bitch te spelen. Vooral toen mijn personage Shanti bij Anton ging wonen. Shanti en Linda vlogen elkaar constant in de haren. Letterlijk! Zo ontzettend  kinderachtig maar zo leuk om te spelen!”

Is er ook iets dat minder leuk is aan GTST?
” Het minst leuk vind ik teksten leren”

En het leukst?
”Het is altijd weer een verrassing wat de schrijvers voor je in petto hebben!”

Bertrie heeft een hele warme achterban om zich heen. ”Door mijn vrienden en familie blijf ik met beide benen op de grond. Het is een soort wervelwind sinds ik in GTST zit en ik geniet van elk moment. Ik ben mijn familie en vrienden erg dankbaar dat ze mij helpen met relativeren. Wij laten elkaar zien dat het uiteindelijk altijd om liefde draait in het leven, en dus om zorgen voor elkaar. Eigenlijk zou ik graag anderen willen inspireren in hun dromen te blijven geloven en een positieve bijdrage aan de wereld leveren.”

Kijk hier 60 seconden met Bertrie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here