Ruud Pos

Sinds 27 januari is de eerste Nederlandse Netflix serie ‘Ares’ te zien.

Jip van den Dool speelt daarin een prominente rol.

Hoe was het?
”Ik vond het heel leuk om deze rol te mogen spelen. De rol van Arnold Borns is heel anders dan wat ik normaal speel. Ik speel altijd de blije, vrolijke jongensrollen en nu mocht ik echt een gevaarlijk personage neerzetten. Arnold Borns is een gevaarlijke gast die over lijken gaat. Het was te gek om daar mijn tanden in te zetten.’’

In de serie ziet het er allemaal erg gelikt uit. Waar is het opgenomen?
”De locaties waren te gek. We hebben gefilmd bij paleis Soestdijk en in het Tropenmuseum. Dat zie ik in de serie ook terug. Het ziet er geweldig uit.”

Wat vind jij van het resultaat?
”Deze serie is gemaakt door twee goede, jonge regisseurs die een keer iets anders wilden doen dan wat er normaal wordt gedaan in Nederland. En dat kon twee kanten op slaan maar ik vind het heel goed gelukt. Ik ben blij verrast.”

”De Grande finale is zo vet geworden!”

”Het is vooral lef en ballen van de twee regisseurs Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn.
Een dikke F*ck You naar de Gouden eeuw is het. De hele serie is eigenlijk een grote metafoor en WOW wat ben ik trots dat ik hier onderdeel van mag uitmaken’’

Deze serie wil je zien. Tijd dus om de gordijnen dicht te gooien, je telefoon uit te zetten en nu te starten met Ares.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here